Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Ford C-MAX

2.0 Plug-in Hybrid Titanium Plus

Prijs
12.950
Vakgarage Richtlijn
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Comfort & interieur
Exterieur
Veiligheid
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Deze Ford C-Max komt uit 2015. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2015 op kenteken, is voorzien van een benzine én een elektriciteit motor, heeft een maximum vermogen van 101 kW (138 PK) en een cilinderinhoud van 1999 cc. Dit voertuig heeft een continu vermogen van 33 kW (45 PK), een actieradius van 44 km en een (gecombineerd) verbruik van 9.4 kWh per 100 km. De personenauto heeft een topsnelheid van 164 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 8.8 seconden. De wegenbelasting bedraagt € 124.- per kwartaal.

Vakgarage Richtlijn is een universeel autobedrijf voor ALLE merken auto's. Vakkundige reparaties voeren we uit in onze moderne werkplaats met gediplomeerde monteurs. APK, Storingsdiagnose, Aircoservice, Banden-specialist met zomer en winter opslag, Schadeherstel voor vele verzekeringsmaatschappijen en Verkoop van Occasions. Private lease en Financiering is mogelijk in een passend, persoonlijk gesprek met onze verkopers.

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Video’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions

Ook interessant